Lotte Marie Gundrosen vant talentkonkurransen!

Tidligere i sommer gikk vi ut med en konkurranse, der premien var å opptre på Strandfesten. Vi har fått inn ekstrem mange bidrag, og nå er endelig vinneren kåret: Lotte Marie Gundrosen! 

Fredrikstad-jenta sendte inn låten "Fire" som hun har skrevet og fremført selv. Vi fikk inn veldig mange gode bidrag, men juryen, som besto av besto av festivalsjef Hans Petter Løkkebakken, Hans Petter Moen, Stian Joneid og Jeanett Helsvig valgte tilslutt 16år gamle Lotte Marie. 

Vi gleder oss til å se Lotte Marie Gundrosen på Strandfesten 2.september! 

Posted on August 11, 2017 .

Aktiviteter fram mot Sarpsborgfestivalen

 

BILLETTSALG UNDER SARPSBORGMARKEN

Fredag 18. og lørdag 19. august finner dere oss i gågaten under Sarpsborgmarken. Se etter festivalbilen vår fra Dahles Auto. Her blir det mulighet for å kjøpe festivalpass, dagspass, Parkfesten-billetter, VIP-billetter og billetter til vårt offisielle afterparty på Dickens. 

På standen vår under Sarpsborgmarken utleveres armbånd på stedet slik at man slipper å bytte billett til bånd senere. OBS! Under Sarpsborgmarken vil det ikke være mulig å bytte billett til bånd for de som allerede har kjøpt billett. 

 

Unngå kø - bytt billett til bånd før festivalen PÅ AMFI BORG

Lørdag 26. og mandag 28. august vil vi være å finne på Amfi Borg. Her kan billetter byttes til armbånd. Dette gjør vi for å unngå kø ved innslippet til festivalen. Nytt av året er at alle billett-typer bortsett fra Parkfesten må byttes til armbånd. Husk å ta med billetten for skanning enten printet eller på mobilen. Dersom du har kjøpt billett via Aftenpostens A-kort må dette framvises for å hente ut armbånd.

Tider for stand på Amfi Borg:

Lørdag 26. august kl 12:00-17:00

Mandag 28. august kl 16:00-20:00  

 

Unngå kø - bytt billett til bånd før festivalen HOS iSARPSBORG

Fra tirsdag 29. august og fram til festivalstart fredag 1. september vil det være mulig å bytte billett til armbånd hos iSarpsborg. Husk å ta med billetten for skanning enten printet eller på mobilen. Dersom du har kjøpt billett via Aftenpostens A-kort må dette framvises for å hente ut armbånd.

Åpningstider hos iSarpsborg:

Tirsdag 29. august åpent til 16:00

Onsdag 30. august åpent til 16:00

Torsdag 31. august åpent til 18:00 (Langåpent)

Fredag 1. august åpent til 15:00

 

Vi selger også billetter/bånd fra våre stands på Amfi Borg og hos iSarpsborg.

Velkommen innom!

 

Posted on August 8, 2017 .

Kommer du utenbys fra for å være med på festivalen?

Det begynner å bli trangt om plassen på Sarpsborgs hoteller festivalhelgen, men det er fortsatt godt med plass i våre nabobyer Fredrikstad og Halden. 

Til festivalen går det rutebusser hele veien fra første artist, men hjem er det noe snevrere valg - om du ikke har en gjeng å ta taxi sammen med. 

Alternativer for hjemreise: 

Bor du i Halden:

  • Det går tog fra Sarpsborg til Halden natt til Lørdag 0133 og det samme natt til Søndag. Toget tar ca 20 minutter.
  • Det er ca 15 minutters gange fra Kulåsparken til Togstasjonen i Sarpsborg.

Bor du i Fredrikstad:

  • Siste buss fra Sarpsborg til Fredrikstad på Fredag er kl 2300 og på Lørdag kl 2400.
  • Det er ca 10 minutters gange fra Kulåsparken til Bussholdeplassen.

Du kan også sjekke Østfold kollektivtrafikks sider her, for å se hvordan du kan komme deg til og fra festivalen. 

 

 

Posted on July 20, 2017 .

Vil du varme opp for Freddy Kalas på Parkfesten?

1. og 2. september er det endelig klart for Sarpsborgfestivalen igjen og på scenen står blant annet hele Norges Freddy Kalas

Freddy Kalas, Noobwork og Vilde og Anna skal spille på Parkfesten lørdag 2. september, og nå gir vi DEG under 18 år muligheten til å varme opp for disse artistene. 

Vi holder av en spot på programmet til vår talentkonkurranse, og setter nå i gang jakten på regionens største musikalske talent.

Vil du delta, send inn ditt bidrag, navn og alder til post@hvalstrandfestivalen.no innen 1.august Band kan også delta og det oppfordres til å sende inn egenskrevet materiale om du har det.

Finalistene velges ut av en jury bestående av festivalsjef Hans Petter Løkkebakken, Hans Petter Moen, Stian Joneid og Jeanett Helsvig. Vinnerene blir kontaktet etter 10.august. 

Lykke til!

Posted on July 7, 2017 .

Nemi forsikring blir partner i Sarpsborgfestivalen!

Nemi forsikring syntes så godt om Sarpsborgfestivalen at de nå blir med som partner. Det er vi veldig stolte over. Nemi forsikring blir dermed den første nasjonale partneravtalen vi gjør. 

Nemi forsikring er en aktiv utfordrer i det Norske forsikringsmarkedet og har basert sin virksomhet på lokalkontorer med lokalkunnskap om sine kunder. Nærhet til kunden er viktig for Nemi forsikring. Nemi sin lokale representant er Sarpsborg er Østfold Forsikring As som har kontor i Sarpsborg sentrum. Nemi forsikring har ca 8000 kunder i Østfold hvorav 3500 av disse betjenes av Østfold Forsikring, Sarpsborg.

Vi ønsker med dette Nemi forsikring v/Jan Tore Flaglien (adm. dir) velkommen som partner i Sarpsborgfestivalen!

Posted on June 20, 2017 .