AIMING FOR ENRIKE

Av og til dukker det opp band man rett og slett ikke kan unngå å forelske seg i. Mange som har sett dem mener at duoen har gitt dem de mest kraftfulle konsertopplevelsene de har hatt på flere år.

Aiming For Enrike har gjort seg bemerket i undergrunnen de siste årene med sitt infernalske driv, sitt nesten idiotisk symbiotiske samspill, sine svimlende tekniske egenskaper og ikke minst deres brede musikalske palett. Elektronisk musikk blandet med funk, jazzens improvisasjon og metallsjangerens finslipte og presise aggresjon.

Bandet beviser at det kun trengs to unge musikere med en sterk felles vilje for å skape en ny, original lyd. Ved å fryktløst slenge seg inn i et sjangerforvirrende landskap og samtidig stole blindt på egen intuisjon.

For i det kontrollerte kaoset av tighte trommemønstre, komplekse gitarloops og improviserte avstikkere gjemmer det seg velarrangerte låtstrukturer som Aiming For Enrike manøvrer seg sømløst innenfor. Samt en åpen invitasjon til alle som ønsker å være med.


Hør mer av artistene som kommer til Sarpsborgfestivalen 2019 her!

Slipp4_design-02.png
Hans Petter Haaland