Pearly

I 2018 fikk Månefestivalen i Fredrikstad høre en debutant med tyngde som vitner om at det ikke ble det siste vi hørte fra denne kanten. 

Nå står Pearly klar med debutalbumet «Boy Indigo» - en reise gjennom universet til en ung gutt fra Østfold som ikke helt har klart å svelge den blå pilla. Med hiphop-flow, R&B-sjel og trap-energi drar Pearly to fingre til svina på engelsk, over instrumentaler produsert av KLBK, Other States og Pearly selv. Et lite «what the fuck, people?» som smaker litt av både The Underachievers, Anderson. Paak og Denzel Curry 

-       Jeg prøver jo egentlig bare å fortelle hvordan det er å gå rundt i den labyrinten vi kaller et samfunn i dag, sier han selv.

 Hør mer av artistene som kommer til Sarpsborgfestivalen 2019 her!

Slipp4_design-04.png
Hans Petter Haaland