HVORFOR SKAL JEG MELDE MEG SOM FRIVILLIG PÅ SARPSBORGFESTIVALEN?

For å gjennomføre et arrangement som Sarpsborgfestivalen er vi helt avhengig av gode frivillige i mange forskjellige stillinger.

Ved å jobbe på Sarpsborgfestivalen får du nye arbeidserfaringer i en spennende bransje. Hos oss vil du få muligheten til å oppleve innsiden av en festival, drevet av erfarne aktører. Vi byr på fantastiske musikkopplevelser, du får treffe spennende mennesker og ha det moro med andre festivalglade folk.

For å være frivillig må du være over 18 år og som et av festivalens ansikt utad, må du være alkohol- og rusfri når du er på jobb. Du får genser/t-skjorte og mat og drikke mens du er på jobb.

Du kan enten jobbe én dag under festivalen og gå gratis på festival den andre dagen, eller jobbe tilsvarende to vakter i forkant/etterkant av festivalen og få festivalpass!

Har du noen spørsmål? Send en e-post til frivillig@sarpsborgfestivalen.no så svarer vi deg så fort som mulig! 

NB! Når du har registrert seg som frivillig mottar du meldinger gjennom vårt frivilligsystem Arkon. Noen ganger havner mailer dermed i "spam"-mappa i inboksen din. Følg derfor med der for å få med deg viktige beskjeder fra oss!

Meld deg inn i frivilliggruppa vår på Facebook, klikk her.

Sett deg godt inn i retningslinjene for frivillige før du søker. Disse finner du HER.

OFTE STILTE SPØRSMÅL:

Hvor mye jobbing må jeg regne med?
Vi har en enkel filosofi:

1 vakt = dagspass
2 vakter = festivalpass

Om du ønsker å tjene opp et festivalpass kan du enten jobbe i forkant og/eller etterkant av festivalen, eller jobbe under selve festivalen.

Kan man jobbe med Sarpsborgfestivalen uansett alder?
Det er 18års grense for å jobbe som frivillig på Sarpsborgfestivalen.

Kan jeg selv velge hvilke dager jeg vil jobbe?
Du kan ønske deg hvilken dag du vil jobbe, men vi kan ikke love at alle får den dagen de ønsker seg mest. Vi prøver imidlertid å legge til rette slik at alle får oppfylt sine ønsker.

Kan jeg velge hva jeg vil jobbe med?
Du kan ønske deg hva du vil jobbe med, og vi skal gjøre så godt vi kan for å oppfylle dine ønsker.

 

SOM FRIVILLIG KAN DU JOBBE MED FØLGENDE:


BAR: I baren hjelper du til med å tappe og selge øl, vin, cider, brus osv. Her er det viktig å være positiv og i godt humør, samt være effektiv og like høyt tempo. 

VAKT (FULLT): Den aller viktigste oppgaven som vakt er å sørge for at folk trives og føler seg trygge hos oss. Som frivilligvakt er du Sarpsborgfestivalens ansikt utad og vil med gul vest synes godt og være tilgjengelig for spørsmål og henvendelser fra festivalgjestene.

KAFFEBAR: Som barista er du oftest i kontakt med gjestene. Her gjelder det å være effektiv, samtidig som du har et smil om munnen. Du får opplæring før gjestene kommer. 

RENHOLD: Dette er en svært viktig avdeling som jobber med å holde festivalområdet pent og ryddig. Alle blir blide og glade når det er ryddig og rent. Her har man også stor frihet til å bevege seg rundt på festivalområdet mens jobben utføres. 

STAGEHANDS : For at alt skal være klart når artistene våre leverer fantastiske musikkopplevelser trenger vi hjelpere til å gjøre scenen klar. Som stagehand hjelper du til med å få utstyr opp og ned fra scenen mellom opptredenene, og at alt er klar til de går på.

RIGG: På rigg er du med på å gjøre Kulåsparken klar til festivalstart. Dette innebærer bl.a. å bygge scener og barer, sette opp gjerder, skilt og telt. Etter festivalen skal det rigges ned igjen og pakkes i containere for lagring. Med rigging jobber du i forkant og/eller etterkant av festivalen.  

BILLETT/INNSLIPP (FULLT): I innslippet hjelper du til med å skanne billetter og bytte fra billett til festivalbånd. Det kan til tider være hektisk og mye som skjer, men her blir alle som skal på festival møtt med et smil! 

POPCORNBODEN: I popcornboden selger du popcorn og annen snacks til festivalgjestene våre. Her er det viktig å være positiv og i godt humør, slik at dette smitter over på gjestene våre.

CATERING (FULLT): Jobber du med catering hjelper du med å gjøre i stand mat og drikke til de frivillige og de andre som jobber på festivalen. En viktig oppgave som hjelper til at alle holder energinivået og humøret på topp! 

Gi oss gjerne beskjed på frivillig@sarpsborgfestivalen.no om du har relevant erfaring fra før på ditt ønsket arbeidsområde.