SF19_introtitler_web-04.png
 

Har du lyst til å være med å lage Sarpsborgfestivalen?

Bli med på laget og opplev Sarpsborgfestivalen fra innsiden! Ved å være frivillig får du arbeidserfaring i en spennende bransje og vi byr på fantastiske musikkopplevelser og minner for livet.

Jobb én dag og gå gratis på festivalen den andre dagen, eller jobb i forkant/etterkant av festival og få festivalpass! Du kan også jobbe begge festivaldagene og gi bort et festivalpass til en venn! 

Du får mat, drikke og genser når du jobber :) Du må ha fylt 18 år og som festivalens ansikt utad må du være alkohol- og rusfri når du er på jobb. 

For å gjennomføre et slikt arrangement er vi avhengige av engasjerte frivillige og vi setter pris på alle som vil delta.

Du kan lese mer om de ulike oppgavene HER


Har du noen spørsmål? Send en e-post til frivillig@sarpsborgfestivalen.no så svarer vi deg så fort som mulig! 

NB! Når du har registrert seg som frivillig mottar du meldinger gjennom vårt frivilligsystem Arkon. Noen ganger havner mailer dermed i "spam"-mappa i inboksen din. Følg derfor med der for å få med deg viktige beskjeder fra oss!

 

OPPMØTE FØR ALLE FRIVILLIGE I INNSLIPPET I KULÅSPARKEN KL. 16.15 BÅDE FREDAG OG LØRDAG OM DU IKKE HAR FÅTT BESKJED OM NOE ANNET :)