FRIVILLIG

 

BAR

I baren hjelper du til med å tappe og selge øl, vin, cider, brus osv. Her er det viktig å være positiv og i godt humør, samt være effektiv og like høyt tempo. 

 

VAKT: 

Den aller viktigste oppgaven som vakt er å sørge for at folk trives og føler seg trygge hos oss. Som frivilligvakt er du Sarpsborgfestivalens ansikt utad og vil med gul vest synes godt og være tilgjengelig for spørsmål og henvendelser fra festivalgjestene.

 

RENHOLD: 

Dette er en svært viktig avdeling som jobber med å holde festivalområdet pent og ryddig. Alle blir blide og glade når det er ryddig og rent. Her har man også stor frihet til å bevege seg rundt på festivalområdet mens jobben utføres. 

 

BILLETT/INNSLIPP: 

I innslippet hjelper du til med å skanne billetter og bytte fra billett til festivalbånd. Det kan til tider være hektisk og mye som skjer, men her blir alle som skal på festival møtt med et smil! 

 

CATERING: 

Jobber du med catering hjelper du med å gjøre i stand mat og drikke til alle som jobber på festivalen. En viktig oppgave som hjelper til at alle holder energinivået og humøret på topp! 


MATSERVERING: 

I matserveringen hjelper du til med å lage og selge maten som skal mette alle festivaldeltakerne. 

 

 

Gi oss gjerne beskjed på frivillig@sarpsborgfestivalen.no om du har relevant erfaring fra før på ditt ønsket arbeidsområde.