HIGHASAKITE

I mai slapp Highasakite albumet «Camp Echo» til strålende anmeldelser, og fulgte dermed opp «Silent Treatment», som klarte hele 94 uker i strekk og dermed ny rekord på Norges offisielle albumliste (VG-lista), på glimrende vis. «Camp Echo» ligger fortsatt trygt inne på VG-lista som sin forgjenger, og det er ingen tegn på at interessen avtar med det første.

På livesiden har Highasakite nylig gjennomført en festivalsommer hvor de i Norge har vært headliner hos Øyafestivalen, Bergenfest, Pstereo, Parken og Trollrock, mens flere store internasjonale festivaler som Roskilde, Hurricane, Glastonbury, Bråvalla og Latitude også har blitt gjennomført. Highasakite gjorde ved siden av dette dessuten en egen (utsolgt) slippkonsert på Village Underground i London, i tillegg til en fullstendig utsolgt turné i Norge som slo de fleste rekorder når det kom til hurtig billettsalg.

Verdt å merke seg er det også at Highasakite er offentliggjort som første artist, og det norske bidraget, til årets Nobelkonsert.

Lytt i Spotify HER

Lytt i Tidal HER