Europe og Klovner i Kamp til Sarpsborgfestivalen

SF18_artistslipp 2_event 1.jpg

Det er en glede å annonsere at et av sin generasjons mest kjente Skandinaviske band tar turen til  Sarpsborgfestivalen 2018. Det gjør også festgarantistene i Klovner i Kamp.

“Jeg er utrolig fornøyd med at Klovner i Kamp og Europe kommer til Sarpsborgfestivalen og jeg er sikker på at jeg har  de fleste Østfoldinger med meg på det. Her blir det høy allsangfaktor i Kulåsparken!” sier festivalsjef Hans Petter Løkkebakken.
 

Ler mer om Europe og Klovner i Kamp HER 

Sarpsborgfestivalen finner sted i Kulåsparken 31. august og 1. september 2018.

Meld deg på Facebookeventet her

Billetter finner du her

Posted on November 16, 2017 .

Dumdum Boys til Sarpsborgfestivalen

SF18_artistslipp 2_banner 1_event.jpg

Det er en glede å annonsere at Norges største rockeband tar turen til Sarpsborgfestivalen 2018.

- Etter en særdeles vellykket festivalavvikling i år, er det gøy å kunne annonsere første artist til neste års festival. Sarpsborgfestivalen skal være en folkefest for hele området, og vårt mål er å sette sammen et program som favner bredt. Vi er særdeles fornøyd med å ha et band av Dumdum Boys kaliber på plass for neste års festival”, uttaler festivalsjef Hans Petter Løkkebakken.

Som en av de originale "fire store" i norsk rock, er det nok ikke mange som kan unngå å ha et forhold til Dumdum Boys. Bandet er dypt forankret i den norske folkesjela.

Heldigvis er det er ingen prisdryss, salgssuksesser eller lovord fra etablissementet for øvrig som har rocket ved Dumdum Boys' fandenivolskhet, spilleglede og trøkk når de står på scenen. Prepple, Kjartan & co viser år etter år at unge rockevalper som regel ikke når den gamle Dumdum-bikkja til anklene en gang.

Vi ser frem til folkefest, allsang og alt det andre som hører med når Dumdum Boys inntar Sarpsborgfestivalen. Det er bare å glede seg!

Sarpsborgfestivalen finner sted i Kulåsparken 31. august og 1. september 2018

Meld deg på Facebookeventet her!

Kjøp billetter her!

Posted on October 16, 2017 .

Solbyen Pizza er ny samarbeidspartner!

Årets festival er så vidt pakket ned, men vi hviler ikke av den grunn. 

Vi kan med glede ønske Solbyen Pizza velkommen som partner i Sarpsborgfestivalen. Solbyen Pizza åpner denne helgen i sine lokaler ved Amfi Borg, som tidligere har huset Dolly Dimples.

Få med deg åpningstilbudet der du kan spise hvor mye pizza du vil for 100 kr ( inkl. 0,5 l brus ), samt alle store Pizza til kr 169.

På menyen finner du Pizzaer som Prekæs, hællæ og Ille bra. Det ryktes også at det kommer en festivalpizza på menyen sommeren 2018. 

Vi ønsker Kristian Simonsen og hans ansatte på Solbyen Pizza lykke til og velkommen som partner i Sarpsborgfestivalen. Vi heier på dere!

Stikk innom deres facebookside, så får du med deg de siste tilbudene! 

Solbyen Pizza på Facebook

Solbyen-Social_some.jpg
Posted on September 29, 2017 .

VIL DU BLI PARTNER I SAPRSBORGFESTIVALEN?

Sarpsborgfestivalen gikk av stabelen for første gang i august 2015 og ble en publikumssuksess fra første stund. Dette var noe sarpingene hadde ventet på! 

I 2016 satte vi publikumsrekord og hadde over 13000 publikum over 2 dager i Kulåsparken. Med barnearrangementet «Parkfesten» på dagtid lørdagen under festivalen, har vi et publikum som strekker seg fra 2 år til over 80.

I 2017 satte satte vi nok en gang publikumsrekord på kveldsarrangementet der vi hadde nærmere 8500 publikum over 2 kvelder.

Sarpsborgfestivalen har på kort tid befestet en posisjon i Sarpsborg som «årets happening».Vi er aktive gjennom hele året, og topper det hele med festival for store og små i Kulåsparken på sensommeren.

Vi samarbeider i dag med lokale bedrifter som Dahles Auto, Infografikk, Amfi Borg og Fortum, for å nevne noen. Vi knytter kultur og idrett sammen ved å jobbe med Sparta Warriors og Sarpsborg08 i flere settinger. Vi bruker lokale partnere og lokale leverandører så langt det er mulig.

Sarpsborgfestivalen har over 200 stolte og engasjerte frivillige med hvert år som bidrar stort til at denne festivalen blir en fantastisk opplevelse for alle.

Våre partnere er viktige for utviklingen av Sarpsborgfestivalen i årene som kommer. Ønsker din bedrift å høre hva vi kan tilby våre partnere, så ta kontakt for et kort møte.

Som partner i Sarpsborgfestivalen vil dere assosieres med positivitet, glede og stolthet.

KONTAKTINFORMASJON: 

Hans Petter Løkkebakken

Festivalsjef og partneransvarlig

466 52 008

lokkebakken@sarpsborgfestivalen.no

SF18_samarbeidspartnere.jpg
Posted on September 6, 2017 .

AFTERPARTY PÅ DICKENS

Klar for Afterparty? Når lysene slukkes og siste artist går av scenen i Kulås står selveste Michael Birkeland // DJ BIRK klar bak spakene for å holde deg dansende resten av festivalkvelden!

Med lengre fartstid bak miksepulten enn de fleste, og flere slagere i kofferten enn du kan tenke deg kan vi garantere en fest utenom det vanlige på Sarpsborgfestivalens offisielle afterparty på Dickens. 

DJ Birk har gjennom årene vært innom både Smuget, Roots, Bryggeriet, Mets før han nå gjør et ørlite comeback bak spakene. 

Billettene ryker unna, og vi anbefaler alle å kjøpe på nett så lenge det holder, eller i innslippet på festivalen. 

Vi minner om at det er ulovlig å ta med seg egne drikkevarer inn på festivalområdet, overtredelse av dette medfører bortvisning fra festivalen.

19667782_1372644052800831_3459954762210513120_o.jpg

 

KJØP BILLETTER HER

 

Posted on August 29, 2017 .