Marcus & Martinus kommer til Sarpsborgfestivalen

Skjermbilde 2015-11-24 kl. 14.04.24.png

Tvillingparet og tenåringsidolene Marcus & Martinus sang seg inn i alles hjerter da de i en alder av ni år vant MGP junior med låten ”To dråper vann”. Siden den gang har det bare gått oppover, og i februar ga de ut nummer én-albumet ”Hei”, som nå har ligget på VG-lista i 37 uker. Superhiten ”Elektrisk”, med Fredrikstad-artisten Katastrofe har nærmere ni millioner streams på Spotify og musikkvideoen er sett mer enn fire millioner ganger på Youtube.

I november slapp de nå 13 år gamle guttene fra Trofors i Nordland billettene til sitt aller første show i Oslo spektrum, og solgte ut på under to timer. 

”To Oslo spektrum, titalls millioner streams på Spotify, og en fanskare de færreste kan skilte med. Marcus & Martinus er Norges mestselgende liveartist akkurat nå i en alder av 13 år. Dette blir helt rått!”, sier en stolt bookingsjef Hans Petter Haaland.   

Marcus og Martinus omtaler selv at de aldri hadde vært der de er i dag uten fansen, som går under kallenavnet MMere. 

«Det morsomste jeg vet er når jentene hyler», sier Marcus. «Ja, det gir oss masse energi», følger tvillingbror Martinus opp.

3. september står Marcus & Martinus på scenen i Kulåsparken, og festivalsjef Hans Petter Løkkebakken tror på full park.

”Her kommer billettene til å fyke ut i rekordfart, så vil du få med deg det VG omtaler som ”Norges nye popkonger”, må du ta turen inn på Billettservice.no nå!”, sier en strålende fornøyd festivalsjef.

Siri Hveem