Nordnorske sjarmører til Sarpsborgfestivalen: Violet Road kommer til Kulåsparken

Det har vært et fantastisk år for nordnorske Violet Road. Med opptredener på Senkveld, Lindmo to ganger og som artisten bak vinterens TV-aksjonslåt, fikk de sitt virkelige gjennombrudd landet over. Deres tredje album, ”Back To The Roadshow” gikk rett inn på andreplass på VG-lista. Foran artister som Morten Harket og Bernhoft. Nå er det ny musikk på gang, og gutta har akkurat vært i studio og jobbet på sitt kommende fjerdealbum.

”Dette må være Norges mest sjarmerende band! Vi så disse gutta på Rockefeller i høst, og var aldri i tvil om Sarpsborgfolket også måtte få muligheten til å oppleve dette bandet.”, sier festivalsjef Hans Petter Løkkebakken.

”Det er musikalitet til fingerspissene, og et liveshow det er umulig å ikke blir glad av! Selvfølgelig skulle vi invitere Violet Road til Sarpsborgfestivalen.”, legger bookingsjef Hans Petter Haaland til.

Vokalist Kjetil Holmstad-Solberg som har slekt i Sarpsborg, gleder seg til å komme til Sarpsborgfestivalen:

”Vi gleder oss veldig til å komme til Sarpsborg! Vi er utrolig stolte av å få lov til å være med på historiens første Sarpsborgfestivalen, og ikke minst være en del av en så flott lineup. Østfold, la oss synge hele natta!”, sier Violet Road-vokalist Kjetil Holmstad-Solberg.

Siri Hveem