Kveldsprogrammet er komplett: Bjørn Eidsvåg er bekreftet til Sarpsborgfestivalen.

Skjermbilde 2015-04-27 kl. 15.15.30.png

Vår alles Bjørn Eidsvåg har blitt 60 år og er mer aktuell enn noen gang. Han gjennomførte nylig sitt største prosjekt noensinne med fire utsolgte Stavanger konserthus, to utsolgte Olavshallen i Trondheim, og utsolgt Oslo spektrum. Bjørn Eidsvåg har i løpet av sin karriere gitt ut 25 album, som er solgt i over 1,8 millioner eksemplarer. Det finnes vel knapt noen i landet vårt som ikke har et forhold til sangene til Bjørn, så det er en artist med en formidabel katalog og popularitet som nå kommer til Sarpsborgfestivalen.

“Sarpsborg var lenge en av byene i Norge jeg spilte mest i og jeg har mange gode minner fra atskillige konserter der, nå er det en stund siden sist så det skal bli fint å komme tilbake. Sarpsborg fortjener en festival igjen. Jeg gleder meg.” sier Bjørn Eidsvåg selv.

”Kveldsprogrammet er nå komplett, og vi kunne ikke bedt om et bedre navn til å sy det hele sammen. Bjørn Eidsvåg er en av de aller største vi har, og det kommer til å bli fantastisk å høre låtrekka hans i Kulåsparken.”, sier festivalsjef Hans Petter Løkkebakken.

”Vi har jobbet hardt for å skape et program som byr på de store, kjente navnene, men samtidig gir folk muligheten til å oppdage noe nytt.  Det er med stolthet vi sier at kveldsprogrammet er komplett, med at Bjørn Eidsvåg tar med seg bandet sitt til vår nydelige parkscene midt i Sarpsborg”, sier bookingsjef Hans Petter Haaland. 

Siri Hveem