Programmet til dagtidsarrangementet ”Parkfesten” er klart: Popdronninga Gabrielle og Melodi Grand Prix Junior-vinner Sval er bekreftet

 

I tillegg får lokale talenter muligheten til å vise seg frem for publikummet i Kulåsparken. 

Det er allerede klart at Gabrielle spiller på Sarpsborgfestivalen i år, og nå er det bekreftet at hun også gjør en helt egen konsert på dagtidsarrangementet Parkfesten. Etter en eventyrlig suksess med hits som “Ring Meg”, “Bordet”, “Høster” og sitt Spellemann-nominerte debutalbum, er Gabrielle nå tilbake med ny musikk. Singelen “Fem Fine Frøkner” var årets sommerhit i fjor og i flere uker den mest spilte låten på norsk radio. Bergensartisten ga nylig ut sin nye låt ”Mer”, som mottok strålende anmeldelser og gikk rett inn på P3-lista. 

”Vi synes det er stor stas at også de under 18 år kan få med seg Gabrielle. Her blir det hits på hits på hits!”, sier en fornøyd bookingsjef Hans Petter Haaland.

I 2011 stakk Sval av med seieren i MGP jr. med låten ”Trenger deg”, som tok førsteplassen på musikktjenesten iTunes. Dette ble gjennombruddet for den 16 år gamle jenta fra Oslo og siden deltakelsen i MGP jr. har Sval gjort suksess med sin siste singel ”Tidsfrist” som flere radiostasjoner omfavnet.

”Vi er strålende fornøyd med årets program til Parkfesten, og føler at vi har fått på plass noe for alle. Det blir også veldig gøy å gi talentene mulighet til å vise seg fram. I tillegg blir det ansiktsmaling, aktiviteter og moro for hele familien. ” sier festivalsjef Hans Petter Løkkebakken.

Siri Hveem