Sarpsborgfestivalen får benytte det nye Amfiet i Kulåsparken

Sarpsborgs nye festival ser dagens lys siste helgen i august. Nå er det endelig klart at Sarpsborgfestivalen kan arrangeres i Kulåsparkens splitter nye amfi.

”Vi er veldig stolte over å være første arrangement ut til å bruke det nye amfiet! Det er snakk om et av landets flotteste utendørsarenaer, og vi gleder oss til å lage en folkefest for Sarpsborg her i årene som kommer,” sier en strålende fornøyd festivalsjef Hans Petter Løkkebakken.

Også ordfører Sindre Martinsen-Evje er stolt over at kommunen ligger foran skjema og nå kan tilby Sarpsborgfestivalen å bruke det nye Amfiet:

”Jeg er veldig stolt av å kunne ønske velkommen til Kulås Amfi – en av Norges flotteste utendørsscener. Det er ekstra hyggelig å kunne ta imot gjester flere måneder før skjema, sier ordfører Sindre Martinsen-Evje.”

Bookingsjef og arrangør, Hans Petter Haaland, setter også stor pris på den gode nyheten:

”Det er ingen hemmelighet at vi har håpet på akkurat denne nyheten helt siden vi startet planleggingen av Sarpsborgs nye festival. Nå gleder vi oss enda mer til å lage festival i Kulås Amfi, som rett og slett har blitt en fantastisk arena,” sier han.

Siri Hveem