Matservering på festivalområdet

På Sarpsborgfestivalen skal du kunne nyte god mat og drikke, i tillegg til flotte artister på scenen. Maten på festivalområdet leveres av Festivitetens nye eiere fra Restaurant Slippen og Restaurant Fabel i Fredrikstad, og de har dette på menyen:

 • Grillpølse i brød (gluten, laktose, løk) 
 • Grillet okseburger med coleslaw (gluten, laktose, egg, løk, hvitløk)
 • Kremet fiskesuppe med sei, laks og grønnsaker (laktose, fisk, skalldyr, løk, selleri)
 • Grillet svinenakke med potetsalat med sennep, bønner, reddiker og eple (sennep, egg, løk, laktose)
 • Wraps med hjertesalat og kimchi (gluten, laktose, løk, hvitløk)
   

Meny Parkfesten (også tilgjengelig glutenfritt): 

 • Hamburger
 • Grillpølse
 • Wienerpølse
 • Wraps

"Vi synes det er utrolig spennende å samarbeide med Sarpsborgfestivalen og være med og skape en festival som vil bidra positivt til å skape god stemning for folk i Østfold. Vi gleder oss til å bidra til å skape en suksess, så publikum kan glede seg over Sarpsborgfestivalen i mange år fremover," forteller en fornøyd assisterende kjøkkensjef på Restaurant Fabel, Martin Borgaas. 


Siri Hveem