Jarle Bernhoft & the Fashion Bruises og Kakkmaddafakka bekreftet til Sarpsborgfestivalen

Skjermbilde 2016-01-27 kl. 14.32.09.png

Fem år har gått siden Jarle Bernhoft fikk sitt store gjennombrudd med ”Solidarity Breaks”, suksessalbumet som har solgt over en kvart million eksemplarer på verdensbasis. Hans soulinspirerte musikk ble fort anerkjent, og ble belønnet med hele to priser under Spellemann 2011, deriblant den gjeve ”Årets Spellemann”. Siden den gang har en av Norges fremste liveartister oppholdt seg mye i USA, hvor han har opptrådt på store talk show som Ellen DeGeneres og Conan O'Brian.

Hans siste album «Islander» kom i 2014, og høstet gode kritikker fra Dagsavisen og Gaffa, og albumet ble i tillegg nominert til Grammy i kategorien R&B. Lørdag blir Jarle Bernhoft å se som programleder for Spellemannprisen som går av stabelen i Oslo spektrum.

“Jarle Bernhoft er en av våre aller fremste musikkhoder, og ikke minst en fremragende liveartist. Det er så gøy at vi får disse store navnene til Kulåsparken,” sier festivalsjef Hans Petter Løkkebakken.

10 år har gått siden gutta i Kakkmaddafakka spilte sammen for første gang, noe bandet nylig feiret foran et utsolgt Rockefeller i Oslo. Deres unike indierock har fenget fans over hele verden, noe som har resultert i jevnlig turnévirksomhet fra i alt fra Tyskland til Sør-Amerika og Mexico. Det er rett og slett umulig å ikke la seg sjarmere av denne forfriskende galskapen fra Bergen.

”Skal du oppdage ett nytt fantastisk liveband i 2016, la det blir Kakkmaddafakka! Ingen kommer til å gi deg mer lyst til å danse enn disse glade gutta fra Bergen. Det er viktig for oss å blande de store navnene med musikk vi har lyst til at folk skal oppdage, og nettopp det føler vi at dette programmet bidrar til”, sier en fornøyd bookingsjef Hans Petter Haaland. 

Siri Hveem