Sivert Høyem bekreftet til Sarpsborgfestivalen

Den tidligere Madrugada-vokalisten har bygd en solid karriere både i og utenfor Norge ved å skrive fantastiske låter, stadig fornye seg, og ikke minst ved hjelp av sin særegne stemme, som er hans varemerke fremfor noe.

Madrugada solgte flere hundre tusen album på 2000-tallet, og fikk en formidabel karriere med låter som ”The Kids Are On High Street”, ”Majesty”, ”Look Away Lucifer” og ”Lift Me”.  Suksessen fortsatte da Sivert Høyem i 2004 slapp sitt første soloalbum, og artisten har siden den gang gitt oss låter som ”Moon Landing”, ”Where Is My Moon” og ”Into The Sea”. I januar kom hans syvende album ”Lioness” med storslåtte ”Sleepwalking Man”, og verket ble i helga kronet med en maktdemonstrasjon av en konsert i Oslo spektrum.

”Helgas konsert med Sivert Høyem i Oslo spektrum ga oss frysninger i to timer i strekk. Ingen andre norske artister gjør det Høyem gjør. Det er en av våre aller fremste rockartister som kommer til Sarpsborg,” sier bookingsjef Hans Petter Haaland.

”Med et helt fantastisk rått band, strykere og Sivert Høyems stemme kommer Kulåsparken til å bli helt magisk første helga i september,” sier festivalsjef Hans Petter Løkkebakken.

 

Siri Hveem