Lars Vaular bekreftet til Sarpsborgfestivalen

Med albumtrilogien «666 ALT», «666 GIR» og nå sist «666 MENING» har Lars Vaular atter en gang befestet sin posisjon som en av landets aller viktigste artister. 

Vaular har det siste året solgt ut to Rockefeller, og levert et show på Øyafestivalen 2015 det fortsatt snakkes om, selv flere måneder senere. Et fantastisk år bidro til at han ble nominert til en P3 Gull-pris i klassen «Årets liveartist», hvor han i stedet stakk av med den gjeveste prisen av dem alle,  nemlig ”P3-prisen”. Rapperen fra Bergen var også nominert til hele fire priser under årets Spellemannpris.

”Med hits som ”Rett opp og ned”, ”Solbriller på”, ”Fett”, ”Nonsens” og ”Det ordner seg for pappa” kommer Lars Vaular til å sørge for at Kulåsparken koker.” sier festivalsjef Hans Petter Løkkebakken.

”Lars Vaular gjør som han vil, når han vil, uavhengig av sjanger eller kunstnerisk uttrykk, og serverer den ene store låta etter den andre. Vi er veldig stolte av å kunne føye han inn i ei allerede ganske fin rekke på Sarpsborgfestivalen 2016,” sier bookingsjef Hans Petter Haaland.

Siri Hveem