deLillos til Sarpsborgfestivalen

Som en av de fire store i norsk rock er Lars Lillo-Stenberg og hans deLillos et poporkester de aller fleste i vårt langstrakte land har et forhold til. Bandet, som er kjent for låter som blant annet "Neste sommer", "Hjernen er alene" og "Suser avgårde alle mann" har holdt det gående helt siden 1984, og heldigvis sjelden vandret langt vekk fra hovedoppskriften: Et lett naivistisk tekstunivers, velklingende gitarer og, selvfølgelig, Lillo-Stenbergs svært så særegne vokal. 

I 2014 slapp bandet sitt femtende album og «Rett Og Slett Livet» gikk rett inn på 1.plass på VG-lista Topp 40. Singelen med samme tittel, ble også deres mest spilte sang på radio på mange år.

”Med deLillos inn sammen med denne gjengen vi allerede har fått bekreftet, kan jeg nesten ikke tro at det er sant. Som stolt Sarping er det helt overveldende å skulle få se alle disse på en og samme helg i parken vår,” sier festivalsjef Hans Petter Løkkebakken.

”deLillos har en låtkatalog og hitrekke som få norske band kan skilte med. Vi gleder oss veldig til å åpne festivalens andre dag med sommerbandet deLillos” sier en fornøyd bookingsjef Hans Petter Haaland.

Foto: CF-Wesenberg/kolonihaven.no

Foto: CF-Wesenberg/kolonihaven.no

Siri Hveem