Eva & the Heartmaker til Sarpsborgfestivalen

Ekteparet Eva Weel Skram og Thomas Stenersen har i en årrekke levert de deiligste popperler på en snor. Duoen, som møttes til bokstavelig talt søt musikk i 2005, kan være stolte av sine mange hits. Vi nevner i fleng: «Superhero», «Mr. Tokyo», «Gone In A Flash», «Signals» og «Joanna» er bare noen få vi kan trekke frem fra bandets flotte backkatalog. 

Live har Eva & The Heartmaker alltid vært en attraksjon. Frontkvinne Eva Weel Skram har en nærmest magnetisk karisma, mens Stenersen leder an resten av bandet med stødig hånd. Livealbumet «Live At Rockefeller» fra 2014 er et godt sted å starte, dersom du ikke har vært så heldig å oppleve duoen i et rom fylt av feststemte mennesker før. 

”I 2016 har Eva Weel Skram vært en viktig og populær del av TV2-suksessen «Hver gang vi møtes», og bandet har hatt et helt fantastisk år i kjølvannet av dette. Vi gleder oss enormt til å ta i mot et av Norges aller, aller beste popband til Sarpsborgfestivalen.” sier festivalsjef Hans Petter Løkkebakken.

 

Siri Hveem