Postgirobygget kommer til Sarpsborgfestivalen!

Det er duket for ren sommeridyll når selveste kongene av sommerlåter tar turen til Sarpsborgfestivalen i august!

Postgirobygget har med udødlige låter som «Idyll», «En solskinnsdag» og «Tidløs» erobret generasjon etter generasjon med nye fans. Bandet feiret 20-årsjubileum i fjor, har sluppet til sammen ni album og er kjent for solid kvalitet på sine konsertopptredner.

Vi gleder oss til å se festivalpublikummet synge med av full hals på sine sommerfavoritter!

”Postgirobygget er et band veldig mange har spurt etter, så å endelig få dem på scenen i Kulåsparken blir knall! Hvem gleder seg ikke til å synge med på «En solskinnsdag» i selveste solbyen Sarpsborg?”, sier festivalsjef Hans Petter Løkkebakken.

Postgirobygget gleder seg til å innta Kulåsparken: "Ingen Sommer uten, uten, ingen sommer"

Billetter HER

Facebook-event HER

Hans Petter Haaland