Dumdum Boys til Sarpsborgfestivalen

SF18_artistslipp 2_banner 1_event.jpg

Det er en glede å annonsere at Norges største rockeband tar turen til Sarpsborgfestivalen 2018.

- Etter en særdeles vellykket festivalavvikling i år, er det gøy å kunne annonsere første artist til neste års festival. Sarpsborgfestivalen skal være en folkefest for hele området, og vårt mål er å sette sammen et program som favner bredt. Vi er særdeles fornøyd med å ha et band av Dumdum Boys kaliber på plass for neste års festival”, uttaler festivalsjef Hans Petter Løkkebakken.

Som en av de originale "fire store" i norsk rock, er det nok ikke mange som kan unngå å ha et forhold til Dumdum Boys. Bandet er dypt forankret i den norske folkesjela.

Heldigvis er det er ingen prisdryss, salgssuksesser eller lovord fra etablissementet for øvrig som har rocket ved Dumdum Boys' fandenivolskhet, spilleglede og trøkk når de står på scenen. Prepple, Kjartan & co viser år etter år at unge rockevalper som regel ikke når den gamle Dumdum-bikkja til anklene en gang.

Vi ser frem til folkefest, allsang og alt det andre som hører med når Dumdum Boys inntar Sarpsborgfestivalen. Det er bare å glede seg!

Sarpsborgfestivalen finner sted i Kulåsparken 31. august og 1. september 2018

Meld deg på Facebookeventet her!

Kjøp billetter her!

Hans Petter Haaland