Aktiviteter fram mot Sarpsborgfestivalen

 

BILLETTSALG UNDER SARPSBORGMARKEN

Fredag 18. og lørdag 19. august finner dere oss i gågaten under Sarpsborgmarken. Se etter festivalbilen vår fra Dahles Auto. Her blir det mulighet for å kjøpe festivalpass, dagspass, Parkfesten-billetter, VIP-billetter og billetter til vårt offisielle afterparty på Dickens. 

På standen vår under Sarpsborgmarken utleveres armbånd på stedet slik at man slipper å bytte billett til bånd senere. OBS! Under Sarpsborgmarken vil det ikke være mulig å bytte billett til bånd for de som allerede har kjøpt billett. 

 

Unngå kø - bytt billett til bånd før festivalen PÅ AMFI BORG

Lørdag 26. og mandag 28. august vil vi være å finne på Amfi Borg. Her kan billetter byttes til armbånd. Dette gjør vi for å unngå kø ved innslippet til festivalen. Nytt av året er at alle billett-typer bortsett fra Parkfesten må byttes til armbånd. Husk å ta med billetten for skanning enten printet eller på mobilen. Dersom du har kjøpt billett via Aftenpostens A-kort må dette framvises for å hente ut armbånd.

Tider for stand på Amfi Borg:

Lørdag 26. august kl 12:00-17:00

Mandag 28. august kl 16:00-20:00  

 

Unngå kø - bytt billett til bånd før festivalen HOS iSARPSBORG

Fra tirsdag 29. august og fram til festivalstart fredag 1. september vil det være mulig å bytte billett til armbånd hos iSarpsborg. Husk å ta med billetten for skanning enten printet eller på mobilen. Dersom du har kjøpt billett via Aftenpostens A-kort må dette framvises for å hente ut armbånd.

Åpningstider hos iSarpsborg:

Tirsdag 29. august åpent til 16:00

Onsdag 30. august åpent til 16:00

Torsdag 31. august åpent til 18:00 (Langåpent)

Fredag 1. august åpent til 15:00

 

Vi selger også billetter/bånd fra våre stands på Amfi Borg og hos iSarpsborg.

Velkommen innom!

 

Hans Petter Haaland