VIL DU BLI PARTNER I SAPRSBORGFESTIVALEN?

Sarpsborgfestivalen gikk av stabelen for første gang i august 2015 og ble en publikumssuksess fra første stund. Dette var noe sarpingene hadde ventet på! 

I 2016 satte vi publikumsrekord og hadde over 13000 publikum over 2 dager i Kulåsparken. Med barnearrangementet «Parkfesten» på dagtid lørdagen under festivalen, har vi et publikum som strekker seg fra 2 år til over 80.

I 2017 satte satte vi nok en gang publikumsrekord på kveldsarrangementet der vi hadde nærmere 8500 publikum over 2 kvelder.

Sarpsborgfestivalen har på kort tid befestet en posisjon i Sarpsborg som «årets happening».Vi er aktive gjennom hele året, og topper det hele med festival for store og små i Kulåsparken på sensommeren.

Vi samarbeider i dag med lokale bedrifter som Dahles Auto, Infografikk, Amfi Borg og Fortum, for å nevne noen. Vi knytter kultur og idrett sammen ved å jobbe med Sparta Warriors og Sarpsborg08 i flere settinger. Vi bruker lokale partnere og lokale leverandører så langt det er mulig.

Sarpsborgfestivalen har over 200 stolte og engasjerte frivillige med hvert år som bidrar stort til at denne festivalen blir en fantastisk opplevelse for alle.

Våre partnere er viktige for utviklingen av Sarpsborgfestivalen i årene som kommer. Ønsker din bedrift å høre hva vi kan tilby våre partnere, så ta kontakt for et kort møte.

Som partner i Sarpsborgfestivalen vil dere assosieres med positivitet, glede og stolthet.

KONTAKTINFORMASJON: 

Hans Petter Løkkebakken

Festivalsjef og partneransvarlig

466 52 008

lokkebakken@sarpsborgfestivalen.no

SF18_samarbeidspartnere.jpg
Hans Petter Haaland