Førjulstilbud på festivalpass

Før jul kan du gjøre et skikkelig kupp på festivalpass til Sarpsborgfestivalen og spare nesten 20%!

Til Sarpsborgfestivalen 2019 er det allerede annonsert tre store artister i Madrugada, Ina Wroldsen og deLillos, og før jul vil vi selge billetter på stands hos Amfi Borg, iSarpsborg og ikke minst på ticketmaster.no.

Lørdag 22.desember vil vi stå på Amfi borg, og vi anbefaler å være tidlige ute om du ønsker å kjøpe festivalbillettene med konvolutt av festivalsjefen selv. Når vi i helgen sto på julemarked i Kulås ble disse nemlig revet vekk.

Vi kan med trygghet og god margin si vi aldri har solgt så mange billetter før jul.

FESTIVALPASS (18 år)

Earlybird: UTSOLGT

Førjulstilbud: 1095,- + avgift
Før 1. juli: 1 295,– + avgift
Fra 1. juli: 1 495,– + avgift
Døra: 1 595,–

Skjermbilde 2018-12-11 kl. 13.21.29.png
Hans Petter Haaland