Ulrikke Brandstorp til Sarpsborgfestivalen

Det er med stor glede vi kan annonsere at landets nye stjerneskudd, Ulrikke Brandstorp, tar turen til Sarpsborgfestivalen 2019.

SF19_Ulrikke_instagram.jpg

-       For første gang får vi en lokal artist på scenen under Sarpsborgfestivalen. Ulrikke er like stolt og blå som alle oss andre Sarpinger. For et fyrverkeri dette skal bli!, sier festivalsjef Hans Petter Løkkebakken

 

Ulrikke Brandstorp 

Skjeberg-jenta, Ulrikke Brandstorp, tok landet med storm under sin deltakelse Stjernekamp i år, og kjempet seg helt frem til en finaleplass i den populære musikkonkurransen. Hun viste en enorm beherskelse av samtlige 13 sjangre, og høstet strålende anmeldelser fra både dommere og rikspresse som lot seg imponere av hennes allsidighet og evne til å skape et ekte show hver gang hun opptrådte. Med sin deltakelse i Stjernekamp har Skjeberg-jenta fått sitt største gjennombrudd på en nasjonal scene, større enn deltakelsen i Melodi Grand Prix og Idol, og det spås en strålende karriere for 23 åringen. 

Vi gleder oss stort til å ta imot Ulrikke hjemmebane, og kan garantere en nydelig opplevelse når hun står på scenen hos oss i Kulåsparken.

 

Følgende artister er så langt bekreftet til Sarpsborgfestivalen 2019:

Madrugada

Ina Wroldsen

deLillos

Ulrikke

Meld deg på Facebookeventet her!

Billetter finner du her:

 

Hans Petter Haaland