Hva er en festival uten et festivalhotell?

 

Vi har nå gleden av å informere om at Sarpsborgfestivalen og Quality Hotel Sarpborg har inngått et samarbeid.

- Vi i Quality Hotel Sarpsborg ønsker å vise viktigheten av lokal tilknytning og samarbeid. Sammen jobber vi mot et felles mål, å vise at Sarsborg by er byen "der det skjer", sier Therese Thomassen i Quality Hotel Sarpsborg.

Quality Hotel Sarpsborg har stor kapasitet og beliggenhet nær festivalområdet. I tillegg tilbyr hotellet konferanseavdeling, et stort badeland og et lekeland med minigolf, klatrebane, lekelabyrint og ballbinge.

- Det er utrolig viktig for oss å tilby artister, folk som arbeider på festivalen og ikke minst våre festivalgjester et godt hotell. Vi er veldig takknemlig for å ha med Quality Hotel Sarpsborg på laget som vårt offisielle festivalhotell, sier festivalsjef Hans Petter Løkkebakken.

 

qr_sarpsborg_fasade_01.jpg
Hans Petter Haaland