Programmet til Sarpsborgfestivalen er komplett!

Med en av Sveriges absolutt fremste artister og to norske klassikere er programmet til Sarpsborgfestivalen 2018 komplett. 

Melissa Horn (SE)

Vazelina Bilopphøggers

Silya & The Sailors

 

”Vi legger til rette for både gåsehud til Melissa Horns vakre ballader, allsang til Vazelina-klassikere og rocka feststemning med Silya & The Sailors på årets festival. Nå er festivalplakaten komplett, og vi er veldig stolte av det endelige programmet for Sarpsborgfestivalen 2018 ”, sier festivalsjef Hans Petter Løkkebakken.

Melissa_Horn_Foto_Tobias_Regell.jpg

Svenske Melissa Horn var en sensasjon i hjemlandet allerede før hun albumdebuterte med «Långa nätter» som 20-åring. Hennes vakre og intime akustiske visepop har vunnet mang et norsk hjerte, og kjærligheten ble nok ikke akkurat svakere da hun stilte som Sveriges representant på minnekonserten etter tragedien på Utøya i 2011. Horn har gitt ut fem strålende studioplater siden debuten i 2008, men er fortsatt bare 30 år gammel. Vi snakker med andre ord om en særdeles ung veteran, på toppen av karrieren.
Live er svensken en fantastisk formidler av både de store følelsene og små glimt fra hverdagen. Og det blir garantert en vakker seanse når Melissa kommer til Sarpsborg i sommer!

 

Vaz.Pressefoto.vazelina.no©Tor.Lindseth.Høgde 2017.pixel.jpg

Vazelina Bilopphøggers

Med god grunn utnevnt til Innlandets stiligste karer, og med god grunn booket til årets festival. Bandet er blant våre mest folkekjære og har siden gjennombruddet i 1980 opparbeidet seg kultstatus med sitt sære låtunivers og likandes karakterer. Publikum i alle deler av landet elsker sammenblandingen av rock, rockabilly, swing og borderline danseband, noe som ofte resulterer i allsang og dans på tvers av generasjoner. Solide musikere og god humor er en uimotståelig oppskrift, og vi er mer enn klare for å la oss rive med av herrene i dress og hatt. Dette gleder vi oss til!

 

Silya.png

Silya & The Sailors

Silya eller Silje Nymoen som hun heter, har vært en artist i toppsjiktet siden dagene med Multicyde på slutten av nittitallet. Da den populære rapgruppa ble oppløst etter å ha levert hits som «Claptrap» og «Not For The Dough», var Nymoen lenge i utlandet for å satse som soloartist. 

Da hun kom tilbake til Norge deltok hun med stort hell i flere TV-programmer, vant «Stjernekamp» i 2013 og deltok i årets sesong av «Hver gang vi møtes». Sammen med sitt band The Sailors har hun tatt det norske folk med storm. Det er et fyrverkeri av en pakke Silya & The Sailors byr på, og mange har ønsket henne tilbake til etter at hun forårsaket hakeslipp og bakoversveis på hele sletta ved forrige besøk. Vi kan allerede nå garantere fest fra start til slutt! 

 

Følgende artister spiller på årets festival:

Fredag:

Dumdum Boys

Timbuktu & Damn! (SE)

Melissa Horn (SE)

Dagny

 

Lørdag:

Europe (SE)

Klovner i Kamp

Vazelina Bilopphøggers

Silya & The Sailors

 

 

Billetter finner du her

Meld deg på Facebookeventet her

Hans Petter Haaland