Mini-intervju med Dagny

Dagny 2018[2]_preview.jpg

Tromsøjenta Dagny dukket opp i 2016 med monsterhiten «Backbeat» som sin debutsingel. Hennes umiddelbare og fengende, men også svært intelligente popmusikk har gjort hennes navn kjent langt utenfor Norges grenser – og fredag 31. august inntar hun scenen hos oss! Vi tok en liten prat med pop-prinsessa mens vi venter på at festen skal begynne i Kulåsparken!

HEI DAGNY! VI GLEDER OSS TIL DU STÅR PÅ SCENEN HOS OSS! HAR DU SPILT I SARPSBORG TIDLIGERE? 

- Jeg har aldri spilt i Sarpsborg før, så jeg gleder meg veldig! MEN, jeg har vært der flere ganger. Jeg har en tante og en onkel som bor der og min aller første ferie uten foreldre var til Sarpsborg for å besøke dem. Jeg dro sammen med søsteren min. Tanten vår kjøpte oss en oppblåsbar skilpadde, og den var så stor at vi måtte kjøre rundt med den på taket! Det må ha vært litt av et syn, haha!

JA, DET MÅ HA VÆRT LITT AV ET SYN! HVILKEN MUSIKER INSPIRERER DEG?

- Ryan Adams er en stor inspirasjon, og en av mine favoritt musikere! Akkurat nå er jeg dypt inne i en skikkelig Robyn-periode. Det ryktes at det kommer et nytt album, jeg krysser fingra. 

DU SKAL SPILLE SAMMEN MED BLANT ANNET MELISSA HORN, KLOVNER I KAMP, DUMDUM BOYS, EUROPE OG TIMBUKTU (LES OM ALLE ARTISTENE HER). HAR DU NOE FORHOLD TIL NOEN AV DISSE ARTISTENE?

- Jeg har spilt med noen av disse artistene før, blant annet Timbuktu og Klovner i Kamp. Begge lager alltid mye liv, så de gleder jeg meg til å se igjen!

BONUS: 7 KJAPPE SPØRSMÅL MED DAGNY + liveopptreden

PIZZA ELLER TACO?: TACO
KASSEGITAR ELLER ELGITAR?: ELGITAR
STRAND- ELLER BYFERIE?: BYFERIE
KATT ELLER HUND?: KATT OG HUND :) 
VIL ELLER ØL?: VIN
LINEÆR TV ELLER NETFLIX?: TV
SPOTIFY ELLER VINYL?: VINYL

Hans Petter Haaland