Frivilligregistreringen er åpen!

sarpsborgfrivillig (1).jpg

Har du lyst på en festivalopplevelse hvor du i tillegg til festen får med deg litt av det som skjer «bak kulissene»? Da bør du melde deg som frivillig!

Til dere som har vært frivillige på Sarpsborgfestivalen tidligere, tusen takk! Uten dere hadde festivalen aldri blitt det den er i dag.

For at vi skal bli enda bedre trenger vi din og andres innsats. Du blir ikke rik av å være frivillig, men at du vil få nye venner, fine opplevelser og minner for livet, det kan vi garantere. Aldersgrense for å være frivillig på Lillehammer Live er 18 år.

Som frivillig kan du velge blant et bredt utvalg av arbeidsoppgaver som vi har behov for at blir gjort under festivalen. Avhengig av hvor mye du jobber tjener du enten opp et dags- eller festivalpass til Sarpsborgfestivalen 2019.

LES MER OM DET Å VÆRE FRIVILLIG PÅ SARPSBORGFESTIVALEN OG HVILKE OPPGAVER DU KAN SØKE PÅ HER

Hans Petter Haaland