EVA WEEL SKRAM OG OSLO ESS TIL SARPSBORGFESTIVALEN!

Hele Norges Eva Weel Skram og punkrock-kongene i Oslo Ess tar turen til Sarpsborgfestivalens 5-årsjubileum. 

- Vi har lenge vært store fans av Eva Weel Skram, og med det nyeste albumet hennes og utsolgte hus over hele landet i fjor, var det ingen tvil om at vi måtte booke henne til festivalen vår», sier festivalsjef Hans Petter Løkkebakken.

- I tillegg er jo ingen musikkfestival med respekt for seg selv fullendt uten et ekte rockeband på plakaten, og når det kommer til punk-rock på norsk, er det ikke mulig komme unna Oslo Ess. Når gjengen i tillegg har røtter i Østfold, var det ikke noe å lure på. Vi er klare for å få blåst i bakken av Oslo Ess i Kulåsparken i august», avslutter han.

Eva Weel Skram 

Slipp3_design-04.jpg

Eva Weel Skram har truffet en nerve hos det norske folk, og har virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister. Nylig slapp hun sitt første album med norske tekster til strålende mottagelse, et album som allerede har solgt til gull.

 Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i ”Hver gang vi møtes”, har det gått slag i slag for Sogndalsjenta, og høydepunktene fra de siste årene er mange. ”Selmas Sang”, som var temalåt i NRK-storsatsningen Snøfall, har på rekordtid etablert seg som en moderne juleklassiker.  Evas historie om- og fremføring av den vakre låten ”Berre la meg vær” på NRK Lindmo var gripende og personlig, og traff både programleder og seere rett i hjertet, og

En konsert med Eva er, som albumet, smakfullt innpakket i vakre og harmoniske lydbilder, laget av Evas faste musikalske samarbeidspartner og ektemann, Thomas Stenersen.

Sammen har de spilt utsolgte konserter på mange av landets store scener som Operaen og Sentrum Scene i Oslo, Grieghallen i Bergen, Olavshallen i Trondheim. Dette, kombinert med utallige festivalspillinger over hele landet har skapt et trofast og bredt publikum, som vender tilbake for å se Skram og bandet hennes gang på gang.

 

Oslo Ess

Slipp3_design-05.jpg

Oslo Ess befestet sin posisjon som landets beste norskspråklige punkrockband da de kom med sitt 5. studioalbum «Frie Radikaler» 6. april 2018, etterfulgt av det akustiske live-albumet “Det blir bra når det kommer folk” i desember 2018.

Det er få band som kan matche Oslo Ess i arbeidsinnsats og kreativitet i Norge og denne vinteren gjør bandet en omfattende turne på kryss og tvers av landet bevæpnet med hits som «Bislet Stadion», «Caroline» og «Alt jeg trenger». 

Oslo Ess har siden debuten i 2011 toppet VG-lista to ganger, satt Norgesrekord i antall spilte konserter per år med over 200 stopp på plakaten, og selger stadig ut konsertlokaler over hele landet.

Følgende artister er så langt bekreftet til Sarpsborgfestivalen 2019:

Madrugada

Ina Wroldsen

Eva Weel Skram

deLillos

Oslo Ess

Ulrikke

Meld deg på Facebookeventet her!

Billetter finner du her:


Hans Petter Haaland