Katastrofe er klar for Sarpsborgfestivalen

Hit-fenomenet Katastrofe er bekreftet til Sarpsborgfestivalens 5-årsjubileum.

- Det er få artister som garanterer feststemning som Katastrofe! Når han i tillegg kommer fra Østfold, måtte vi jo bare få ham til festivalen vår, og gleder oss stort til å se ham på scenen i Kulåsparken i august, sier festivalsjef Hans Petter Løkkebakken.

Slipp5_design-02.png

Katastrofe

Det superfolkelige fenomenet Katastrofe fra Fredrikstad fyrer opp enhver fest med sin musikk.

150 millioner streams hos Spotify bekrefter populariteten i klartekst. 

Katastrofe har dessuten vært på VG-lista i 89 uker (!) og spilt på VG-listeshowet på Rådhusplassen flere ganger.


Når 28-åringen ikke er på TV, på fest eller i studio og jobber med nye egne hits, skriver han musikk for flere andre artister. Listen over artister han har jobbet med er mildt sagt imponerende: Erik og Kriss («Pusterom»), Madcon, Mads Hansen («Sommerkroppen») og Marcus &Martinus («Elektrisk»), for å navne noen. Sistnevnte er forøvrig den mest spilte norskspråklige sangen hos både Spotify og YouTube noensinne. 

Resten av tiden finner du Østfold-helten på reisefot. I fjor hadde over 70 konserter i Norge og Sverige, der han også har fått et godt fotfeste. I tillegg fikk han mye oppmerksomhet for sin deltagelse i årets versjon av «Hver gang vi møtes» på TV2. 

Allsanger for et drikkende publikum er noe jeg bevisst har gått inn for. Det er helt greit at jeg må litt utenfor ring 3 før konsertene selges ut. Jeg skriver ikke låter for at Spellemann-gjengen skal kåre meg til årets tekstforfatter, ler Katastrofe.

Meld deg på Facebookeventet her!

Billetter finner du her:

Hans Petter Haaland