3 nye navn til Sarpsborgfestivalen

Det er en glede å annonsere tre nye navn til den nylanserte Ø-scenen på Sarpsborgfestivalen: 

Death By Unge Bunga

Himmelhøyt

Divest

Bookingansvarlig på den nye scenen, Emilie Slagsvold er storfornøyd med å ha sikret seg tre nye, gode navn fra området:

«Death By Unga Bunga har allerede tatt verden med storm, og nå er det på tide at Sarpsborg får oppleve dem.

Første gang jeg så dette bandet var på UKM i 2009, og jeg har vært hekta siden. Jeg håper Sarpsborgfestivalen er klar for stagedive og gitarsoloer! 

Himmelhøyt er rå poprock på norsk. De leverer alltid bra konserter, og man blir revet med til både å danse og synge.

Divest er et helt nytt band, men mange kjenner nok igjen gutta fra Away. De spilte på Ø i 2017, og fikk masse ros for sin opptreden. Det er skikkelig unorsk, og jeg er veldig stolt over at de skal spille her før de tar verden med storm», avslutter hun. 

Death By Unga Bunga

Slipp6_design-02.png

Selv om medlemmene i Death By Unga Bunga fortsatt kan regne seg selv som relativt unge menn, har de faktisk allerede feiret 10 år som rockeband.

De siste årene Østfoldbandet turnert Norge rundt og vært på sin første headliner-turné i USA, og varmet opp for punk-legendene i Stiff Little Fingers.

Live er Death By Unga Bunga bedre enn noensinne og serverer alltid konserter med hæla-i-taket-garanti! Vel møtt!

Himmelhøyt 

Slipp6_design-07.png

Er kjent for sine rastløse rockekonserter anført av frontmann og tekstforfatter Audun Jakobsen. Det oser av mangfold og referansene strekkes innenfor alt fra pop, rock og indie til emo og post-hardcore. Likevel skaper de sitt eget univers der alt havner i Himmelhøyt-bagen. Masse patos, masse digg groove, og et sound som låter strøkent uten at det går på bekostning av brodd. Se for deg at The Killers møter Håkan Hellstrøm i år 2000, og starter et rockeband med norske tekster.


Slipp6_design-06.png

Divest

Indiebandet Divest fra Rygge spiller fengende, hjemmelaga gitarpop inspirert av The Strokes, Pavement og vårlige langtidsvarsler. De elsker gode refrenger, umiddelbare gitarhooks og tanken på at alt kommer til å ordne seg. 

Debutsingelen ‘Throw me off’ ble listet på P3 før den i det hele tatt var utgitt, og ‘Wingside’ har sørget får omtaler på diverse toneangivende, internasjonale musikkblogger. Til våren ventes bandets Debut-EP. 

Meld deg på Facebookeventet her!

 

Til nå er følgende artister sluppet til festivalen: 

Madrugada

Ina Wroldsen

deLillos

Eva Weel Skram

Oslo Ess

Katastrofe

Death By Unga Bunga

Aiming for Enrike

Ulrikke

Huma Luma

Divest

Himmelhøyt

Pearly

 
 

 

Hans Petter Haaland