Østfold rør

«Vi er utrolig glade for å ha med oss Østfold Rør som samarbeidspartner på Sarpsborgfestivalen! Det er dem vi kan takke for det høye standarden på festivaltoalettene vår, noe vi vet at publikum setter stor pris på», sier festivalsjef Emilie Berg Slangsvold.

«Sarpsborgfestivalen er et viktig samlingspunkt for byen og det er et arrangement som vi mener er positivt for Sarpsborg. Vi ønsker derfor å være med som samarbeidspartner for at denne tradisjonen skal bestå og vokse i årene framover», sier daglig leder i Østfold Rør, Christoffer Stensholt.

Østfold Rør en rørlegger som skaper verdier for framtiden. De leverer ikke bare ordinære vann-, varme- og slukkesystemer, men hjelper også sine kunder med å velge løsninger hvor de sparer vann og energi. De er over 60 ansatte, har over 55 års erfaring og jobber med alt fra store nybygg til private boliger.

Prognosene sier at Norge vil ha et underskudd på strøm allerede i 2026, noe som medfører at vi må spare energi og vi må gjøre det raskt. Østfold Rør har nå derfor en satsing på væske-vann varmepumper og luft-vann varmepumper for å møte en større etterspørsel. 

«Det er viktig for oss med gode samarbeidspartnere i vårt lokalmiljø som jobber for å skape tradisjoner og verdier lokalt», avslutter Stensholt, som gleder seg til å se byen full av liv og til en morsom fest med alle sine ansatte.

Forrige
Forrige

Skjeberg golfklubb

Neste
Neste

Påskejakt!