Sørlie gruppen inn som ny samarbeidspartner

Det er en glede å melde om at Sørlie Gruppen er med som samarbeidspartner på Sarpsborgfestivalen!

«Vi ønsker å være samarbeidspartner med Sarpsborgfestivalen fordi den bidrar til å gjøre Sarpsborg til en mer attraktiv by. Festivalen er et viktig samlingspunkt for byen og vi ønsker at den skal bestå i årene fremover», forteller Terje Klavestad i Sørlie Gruppen.

Sørlie Gruppen eier i dag ca. 24 000 kvadratmeter med næringslokaler i Sarpsborg og Fredrikstad. Eiendomsmassen består av kontorbygg, handelslokaler og industri/lager for utleie. Gruppens hovedmål er å tilrettelegge for praktiske og effektive arbeidsdager for leietakere og deres ansatte. Fokuset er, og har alltid vært, å skape gode miljøer for alle typer brukere av byggene. I tillegg til forvaltning og utvikling at næringslokaler er konsernet engasjert innen boligutvikling og i et tømrerfirma.

Eiendommen i Statsminister Torps vei på Hafslund er på 3000 kvadratmeter, og gjennomgår for tiden en fornyelse både innvendig og utvendig. Eiendommen har blant annet fått nytt ventilasjons- og kjøleanlegg, ny belysning, himling, maling, pussing av gulv og kantine. I tillegg har den gamle hovedinngangen igjen blitt tatt i bruk og utearealene har blitt forskjønnet. Hele veien har Sørlie Gruppen fokus på å bevare historien, samtidig som de skal gjøre det funksjonelt og moderne.

I 2023 kjøpte Sørlie Gruppen også Forumgården (Torvet 4-6) i Sarpsborg sentrum og denne eiendommen jobber de nå med å oppgradere og ikke minst få leid ut resterende som er ledig i 3. etasje. Melder om god interesse fra mulige leietakere, så dette er en interessant eiendom!

«Nå gleder vi oss til en festival med bra artister, festglade mennesker og god stemning!», avslutter Klavestad.

Forrige
Forrige

ÅRETS PÅSKEEGG-JAKT ER I GANG!

Neste
Neste

VIP-billettene er i salg!