Installatøren Gruppen inn som ny samarbeidspartner!

 

«Vi er utrolig glade for å ha fått med oss Installatøren Gruppen som ny og langsiktig samarbeidspartner på Sarpsborgfestivalen!

Med en av de beste leverandørene på laget, kan vi være trygge på at det elektriske går knirkefritt for seg under festivalen. Stian og gjengen hans har allerede gått til innkjøp av alt viktig utstyr man trenger for å lage en festival. Vi bruker mye strøm i løpet av en helg - både til scene, foodtrucks og bar.

I tillegg er det bare hyggelige folk hos Installatøren, som vi gleder oss til å samarbeide med framover», sier festivalsjef Emilie Berg Slansvold.Installatøren Gruppen er distriktets største elektrobedrift med over 30 års erfaring i bransjen og i overkant av 200 ansatte i selskapene Installatøren Fredrikstad AS og Installatøren Oslo AS. De leverer elektrotjenester innenfor et bredt spekter av tjenester - alt fra store prosjekter til montering av en enkelt stikkontakt hjemme hos en privatkunde. I 2023 satser de tyngre som leverandør av solcelleanlegg.«Når vi velger samarbeidspartnere er det viktig at de er seriøse aktører i sitt marked og har langsiktig fokus. At de skaper merverdi for innbyggerne i regionen vår, er en stor fordel. Vi er partner med en rekke aktører i Nedre Glomma-regionen innen kultur og idrett.Sarpsborgfestivalen har etablert seg som en tradisjon i distriktet og tiltrekker seg publikum fra hele Nedre Glomma-regionen. Det er midt i kjerneområdet for oss, og er derfor en festival vi ønsker å assosiere oss med», forteller daglig leder, Geir Bakken.

«Vi gleder oss bare til å se feststemte, glade mennesker kose seg sammen og danse til deilig musikk under årets festival!», avslutter han.

 
Forrige
Forrige

Sparebank1 Østfold Akershus fortsetter samarbeidet

Neste
Neste

50% på festivalpass for alle mellom 18 og 21 år!