Sparebank1 Østfold Akershus fortsetter samarbeidet

Sparebank1 Østfold akershus har vært en viktig partner lenge, og vi er veldig glade for at de fortsetter samarbeidet med oss. vi tok en prat med lokalbanksjef per bjørnar wiik om hva de holder på med om dagen, og hva de gleder seg til på årets festival.

Fortell oss kort om hvem dere er: 

SpareBank 1 Østfold Akershus er en regional sparebank med hovedkontor i Moss og seks lokalkontorer rundt om i regionen vår, blant annet her i Sarpsborg. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen bank, regnskap og eiendomsmegling, og har som mål å være en lokal og personlig bank som gir gode råd og tjenester til kundene våre. 

Hva er viktig for dere når dere velger ut samarbeidspartnere? 

Vi ønsker å samarbeide med partnere som er solide, kompetente og som ønsker å skape gode kundeopplevelser. Det er viktig at de vi samarbeider med deler visjonen vår om å være en lokal støttespiller som bidrar til vekst og utvikling i lokalsamfunnene våre.  

Hvorfor vil dere være samarbeidspartner med oss? 

Vi har som mål å være en aktiv og ansvarlig samfunnsaktør, og vi ser på støtte til lokale kulturarrangementer som en viktig del av dette engasjementet. Ved å støtte Sarpsborgfestivalen kan vi bidra til å skape en positiv opplevelse for publikum og samtidig støtte lokale kulturaktører og artister. Dette er med på å styrke kulturlivet i regionen vår og bidrar til å skape en attraktiv og livlig by, som igjen kan tiltrekke seg investeringer og arbeidsplasser. 

Har dere noe nytt på gang eller noe spesielt dere driver med om dagen som kan være relevant å trekke frem? 

Vi har alltid flere pågående prosjekter og initiativer for å utvikle tilbudet til kundene våre og forbedre oss. Noen av det vi jobber med nå er å sette søkelyset på bærekraft innen investering og utlån. Vi jobber også aktivt for å innlemme bærekraft i alle deler av virksomheten vår. 

Et annet fokusområde er at vi har etablert samarbeid med flere lokale gründermiljøer og innovasjonsnettverk for å støtte oppstartsbedrifter og innovasjon i regionen vår. Dette inkluderer også en egen «gründergarasje» hvor vi tilbyr mentorordninger, rådgivning og finansiering til gründerbedrifter. 

Hva gleder du/dere dere mest til når Sarpsborgfestivalen skal arrangeres i 2023? 

Sarpsborgfestivalen 2023 har mange spennende artister, og festivalen har en lang tradisjon for å skape flott feststemning og gode opplevelser for publikum. Vi i SpareBank 1 Østfold ser derfor frem til en super festivalopplevelse med god musikk, nydelig mat og en herlig atmosfære! 

Forrige
Forrige

Miss Li til sarpsborgfestivalen

Neste
Neste

Installatøren Gruppen inn som ny samarbeidspartner!